text.skipToContent text.skipToNavigation

Om Mjölby Handelsstål

Allt när det gäller stål och metaller

Mjölby Handelsstål har lokalt lager och säljkontor i Mjölby. Vi har ett komplett sortiment av stål och metaller och bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Leverans sker från vårt lokala lager i Mjölby med korta leveranstider. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Vi erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Alla våra kunder får tillgång till vår kundportal som innefattar digitala självbetjäningstjänster samt orderläggning online via webbshop.

Vårt företag är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1, SBS, EPD EN 15804.

Mjölby Handelsstål ingår i Handelsstålgruppen i Sverige.

Om Handelsstålsgruppen

Din lokala leverantör

Det lokala är något av ett ledord för oss. Vi verkar i industritäta områden och har som mål att erbjuda en hög kundservice, ett anpassat sortiment och personal med en bred kompetens.

Ett komplett sortiment

Handelsstålsgruppen och dess bolag erbjuder kunder ett komplett sortiment av stål och metaller anpassat för dig. Köp även till bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Anpassat för dig

Välj själv hur du vill köpa från oss, antingen via våra säljare lokalt eller via webshop. Leverans sker från våra lokala lager. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Kontakta oss idag

Vi på Mjölby Handelsstål erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!